Vilovecka innebär inte dålig mat!

 
Jag kan utan att överdriva säga att denna donna är sjukt less kyckling och broccoli efter att ha tryck det till både lunch och middag i cirkus 4 dagar! Så idag bryter vi trenden och kör på min bästa vän Lax!! Som jag älskar denna firre och jag kan lova att det är inte bara en gång under dassa kycklingdagar som jag har sneglat på dom rosa små isbitarna där i frysen!
 

Hör och häpna...

 
...men det finns faktiskt blonderings schampoo som är bra för håret! Jag har som bekant varit i hårvårdsnöd ett tag nu och i torsdags smälde det till o jag boade ner mig i en frisörstol hos Micaela på Headline strömpilen. Denna donna är otroligt duktig och faktiskt den enda frisör som färgar och klipper min kalufs numera!
 
Hur som tipsade hon om denna underbara produkt. Nu när jag har använt blonderings schampoo ett tag så känns ju håret sjukt tråkigt och slitet, men denna lilla boll räddar mitt hår!
Dessutom så fick man en reseförpackning på köpet när man köpte hem klotet! Hur göttig var inte den då! Kalaset sprang lös på 229kr alltså sparar du 135Kr
 
 

Banan proteinpannkaka

 
 
Jag bara råkade köpa bananer, lättströ och ägg på ica där vid 23tiden och nu bara råkar dom stå här!
Gudsgåva till männskligheten :)
 
Recept Banan Proteinpannkaka:
 
3/4 dl Havregryn
Äggvitor från 2st Ägg
1st Ägg
1msk Lättströ
1mskVatten
1/2 tsk Vaniljsocker
1st Banan
1 tsk Bakpulver
1 skopa Whey Potein Pulver
 
Vispa och stek på medeltemperatur i flytande margarin.

Topping:
Frysta hallon och laktosfri youghurt
 

Sol i sinne, brun inne!

 
Vart en impulsiv parkmiddag i solen efter stadens äventyr. Även om plocksallad inte är optimalt så är det då mycket bättre än donkan! Lyxade sedan till det med en 17minutare i solariet som förövrigt höll på att bränna sönder mina vader! Har ju förstått att man får ju ta dethär med brännan i egna händer när solen vägrar titta fram på dagtid!
 
Passade även på att lyxa till det och bokade en tid med vård för mina små naglar, så nu på fredag ska jag infinna mig på umeå nail design school redan klockan 06.30 på morgonen, men vad gör man inte för att bli fin om tassarna! Ska bli otroligt spännande att se hur detta funkar på jobbet och gymmet, men jag växer väl i dom får vi hoppas!
 
Den sista bilden visar bara att allt går att lösa med solglasögon om man är lat, grannens balkondörr bländar mig i skrivande stund och jag vägrar nämligen flytta mig!

Ny smyckesgarderob <3

 
Vilken lycka, för 180kr vart jag en himla massa smycken rikare idag! Ur&Penn hade nämligen "Alla smycken 20kr" . Som hittat om ni frågar mig och Glitter hade kalas erbjudande "5 För 50".
 
Lyckades även snubbla över dessa helt underbara ljusstakar på gubbdagiset idag! Köpte dom nämligen i inflyttnings presang till en kär vän, men då var dom slut när jag va sugen på dom. Nu hittade jag istortsätt dom sista till ett kärlekfullt pris och jag kunde bara inte låta bli!
 

Proteinpannkaka!

 
Vi startar dagen med proteinpannkaks premiär på ballen!
Överraskande bra måste jag på säga! Väldigt mättande, göttigt och framför allt nyttigt!
 

Recept Proteinpannkaka:
 
3/4 dl Havregryn
Äggvitor från 2st Ägg
1st Ägg
1msk Honung
1mskVatten
1/2 tsk Vaniljsocker
1/3 tsk Kanel
1 tsk Bakpulver
1 skopa Whey Potein Pulver
 
Vispa och stek på medeltemperatur i flytande margarin.
 
Mumma!!!
 
 
 

Klapp på axeln och dags att sova

Jag sov länge imorse men har varit förvånansvärt produktiv idag! Jag skrev en lista när jag klev upp med saker som jag skulle göra idag/ under veckan. Jag tycker iallafall att jag förtjänar att slänga mitt inatt lite lättare huvudet på kudden nu. Jag har äntligen gjort bort en massa saker som jag har skjutit framför mig ett tag. Bl.a. Rensat ur alla garderober och några flyttkartonger från skräp! Helt galet Som jag har skrattat åt gamla skoluppgifter, bilder och annat knasigt som jag har hittat :)

Nä nu är det dags att sova lite, har ett par uppdrag inne i stan imorgon så bäst att vara utvilad :)

Gnatt!

Förlåt till alla er som njöt av min frånvaro!

Mycket varmt välkomna hit måste jag väl ändå få säga!
Ny som gammal stalker har ingen betydelse alla är ni lika värda!
 
Jag kände att med tanke på hur mycket som har ändrats i mitt liv dom senaste månaderna så passar väl inget bättre än lite blogg förnyelse! Jag har nämligen lite för mycket att dela med mig till världen av och det är inget som jag vill fortsätta fördärva mina facebook och instagram vänner med om dom nu inte vill ta del av det. Hit kan ju då dom som är nyfikna på vad tusan den här hel knäppa donnan har för sig klicka in.
 
Om jag är här för att stanna får tiden utvisa, men för tillfället är jag fylld till brädden med inspiration och skrivarglädje.
 
Jag tänker redan nu göra väldigt klart för er att denna blogg driver och skriver jag för min egen skull och om min resa faller er i smaken så får ni väldigt gärna följa med mig, men om den mot förmodan inte gör det så what the hell. Lycka till på eran resa i livet, vem vet vi kanske faller över varandra igen! :D
 
 
Nu önskade jag ju såklart att jag hade en sådan där bild som visade hur taggad och full i fan jag är nu när jag sitter här i sommarnatten och avslutar det första kapitelt, men denna får duga sålänge!
 
see you soon!
 
 
 

RSS 2.0